zondag 25 oktober 2009


Zo....mijn deurkrans met zakjes van Kerststof is af...nog drie te gaan tot de Kerst om kado te geven...het is wel leuk om te doen maar toch heb je er nog je werk aan hoor..maar het resultaat is wel leuk ook al is het een oud modelletje toch? Bedankt voor het kijken meiden!!
groetjes ♥ Francien.

Well then....my doorwreath with the little bags of Christmasfabric is finished....three more to make as a gift  for Christmas...its fun to do but its still a lot of  work ...although its an "old"pattern the result is nice isn,t it?... Thanks for watching girls!!
groetjes ♥ Francien.

17 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Leuk geworden Francien, ja het is best nog een klusje he, vooral dat vullen, die zakjes naai je zo weg met de machine, maar dan komt het vullen en dichtnaaien.......ik heb hem vorig jaar gemaakt, zal hem weer eens tevoorschijn halen.
groetjes, Jeannet

Marjanne zei

Nou dat zal me zeker een werk geweest zijn!! Ontzettend leuk! Ik ga volgend weekend naar Nederland, naar mijn ouders, ga ik je mooie werkljes weer allemaal aan mijn moeder laten zien!

Laura zei

Ohhh Francien, weer zo'n mooie krans. Ik vind hem weer prachtig. Een dikke pluim!!

THEA zei

Nou...hard gewerkt Francien!!
Dat het een heel karwei is kan ik me goed voorstellen.
Ik vind je herfstkrans leuker,iets rustiger ook,maar misschien moet je hem in z'n echie zien!Op de foto lijkt alles vaak anders!!

En dan moet je er nog 3 maken...poehhh !!

Niet niks!

Fijne week,ook regen bij jullie?
Groetjes,
Thea

Guute zei

Je maakt ze in serie! Maar 't resultaat is wel leuk en de ontvangers zullen er wel blij mee zijn.

Daniëlle zei

Ik ga er binnenkort toch ook eens aan beginnen! Dan ben ik ook ervaringsdeskundige hihihi. Nog even op zoek naar een krans want bij de Xenos waren ze allemaal op!!! Hoe groot is de diameter eigenlijk van de krans!
Heel veel succes met de andere 3!!!! Mooie dag vandaag!

Klaske zei

Mooi gemaakt Francien, succes met de volgende 3!!!!!!!

Francien zei

Dank jullie wel meiden...dat doet goed ...ga julie vragen even beantwoorden hier..Thea....ja ik vind de herfstkrans ook mooier en die is iets groter ik hou van donkere en blauwe lapjes...Kerststofjes zijn niet mijn ding...de zakjes heb ik al allemaal genaaid en gevuld...dus dat komt goed voor de Kerst...en ja het regent zeker hier...en Daan...de diameter van de Kerstkrans is 20 cm van de Xenos inderdaad..mijn herfstkrans is 24 cm..groetjes ♥ Francien

Laura zei

Ik had nog een vraagje Francien. Hoe groot zijn de kussentjes ongeveer. Wil je mij een maatje doorgeven. Ik kan het op je foto's niet goed inschatten. Ik vind ze zo mooi!!! Liefs van Laura

Julianna zei

OOOOOOH Francien, wat ziet dar er mooi uit.Wat zal dat een werk geweest zijn.

Groetjes, Julianna

Prulletje zei

Wat een gave krans, zucht ik wou dat ik zoveel geduld had als jij met al die mooie genaaide spulletjes, zo bijzonder joh!

Corina zei

Wat een leuke krans heb je gemaakt, ik ben er weg van!
GHroetjes Corina

Anita (Sniet) zei

Het leuke van 'eenvoudige' patronen is dat je met mooie stoffen iets bijzonders maakt. Dat is weer goed gelukt. Ik ga hem ook weer op tafel leggen.

Francien zei

Bedankt voor jullie lieve berichtjes meiden...ik kan me ook niet voorstellen stil te zitten..zou best acht armen willen hebben en een winkeltje met tijd...lol...wie niet??? maar misschien kom ik dan ook weer wat tekort!!
groetjes Francien.

Esther zei

Hoi Francien. Leuk dat je op mijn blog gekeken bent. jij maakt ook mooie/leuke dingen, kom vaker even bij je aanwaaien
Groetjes Esther.

quilting Jeannet zei

Wat een klus Francien! en nog drie te gaan, ik vond één wel genoeg....wat had je een leuk stukje over die erwtensoep op mijn blog, het is wel waar wat je zegt, mijn moeder kookte ook een grote pan erwtensoep voor de hele buurt en mensen die alleen woonden, nu denken we vaak alleen nog aan onszelf en vergeten de ander, 11 november is het St. Maarten, die gaf de helft van zijn mantel aan de armen, ik wil die avond een St. Maartensmaaltijd maken en die delen met een allenige buurman, mijn moeder en nog een alleenstaande vrouw.

groetjes, Jeannet

Marjanne zei

Bedankt vor je reactie op mijn blog, bloos bloos!! Ik wild je nog zeggen dat mijn moeder regelmatig jouw patchblog bezoekt, en ze vindt het fantastisch wat je maakt, maar ze kan geen berichtjes achterlaten, (te ingewikkeld) dus bij deze de complimenten van mijn moeder!