woensdag 21 oktober 2009


Even een kleine collage van mijn gemaakte "herfstdingetjes"...ik ♥  ervan buiten een beetje binnen te halen in deze tijd van het jaar...bedankt voor het kijken...groetjes..


Just a little collage of my "autumnthingies"i have made....i ♥ to put a little bit of outside...inside at this time of year...thanks for watching...greetings..

10 opmerkingen:

Val Zdero zei

Hey Francien - your little outside into inside display looks marvelous!!! Such a great idea and what a wonderful way to pretty up the house and really get into the seasons :D - keep up the lovely creativity my buddy - cheers, Val xo

katrien zei

Prachtige herfstcreaties.

THEA zei

Gezellig zo...al die herfstdingetjes!!
Het is al zo vroeg donker sávonds en dan kun je lekker genieten met een kaarsje erbij!
Met een goed boek op de bank, of hou je niet van lezen?

Geniet ze!!

Daniëlle zei

Laat de gordijnen maar dicht hihi. Zie ik wéér die krans. Hier ligt het zakje met stofjes braaf te wachten op een pakketje tijd. Mooie dag maar weer!

Monjet zei

Francien, op de collage staat links boven in een gekleurde bal, dat ziet er zo leuk uit, wat is dat precies. Heb je dat ook nog ergens op je site staan. Ik ben er erg nieuwsgierig naar, misschien wil je dat wel delen, zoniet dan is dat ook niet erg. Ik vind het er erg leuk uitzien.

Marjanne zei

Hoi wat ziet dat er gezellig uit zeg!!

Miranda zei

Wat een gezellige herfsthoekjes heb je al. Daar heb ik nog maar bitter weinig van. Maar wat wil je ook in zo een omgeving. De kleurenpracht komt hier zo door de ramen.
Big hugs from Virginia

Francien zei

Tuurlijk wil ik dat delen met je Edith....leuk juist...het is een grote steropurbal met allerlei soorten droogbloemen, hij hangt aan een lint maar dat ligt aan de andere kant op tafel...ik heb hem ingesproeid met haarspray zodat hij niet verder uitvalt...was een rotwerkje eerst alles op draad binden hoor en veel wat kapot ging...
maar hij hangt staat best leuk...
groetjes Francien.

Monjet zei

Dank je wel voor de uitleg, zal meteen op mijn site kijken waarom ik geen berichtjes kan ontvangen. Moet nog veel leren, zal wel iets veranderd hebben. Nogmaals bedankt voor de uitleg, hij ziet er heel sfeervol uit

Julia zei

beautiful Francien...you are so clever..
I love the topiary tree.
Julia ♥