dinsdag 7 juli 2009


Het is niet zo.n goede foto uit 2000, maar het is er een van mijn eerste wandquiltjes....niet de mooiste maar ik wil hem toch even laten zien ook...mijn digicamera is even op" vakantie" ( mijn zoon heeft hem mee op zijn vakantie)en heb nog niks nieuws af...ga een beetje doorwerken....lol...want wij hebben ook wel vakantie maar we gaan dagjes weg als de gezondheid van mijn man het toelaat...en zo niet....ben ik lekker aan het neuzelen op jullie blogs en aan het "Fröbelen!!
groetjes Francien.

Its not the best picture from 2000, but its one of my first wallhangings, not the most pretty one but I wanted to show you anyway...my digitalcamera is on "holiday"( my son took it with him on his holiday) and I dont have anything finished yet...ok.. got to step on it.....lol...we have vacation too but we will see day by day if we are going out or not, because of the health of my husband....if not...I will be hanging around and on your blogs and be crafting!!
greetings Francien.
Posted by Picasa

11 opmerkingen:

Marjanne zei

Je kan het niet laten hè? :) Hahaha! Ik vind het een heel leuk quiltje, met die visjes. Ik dacht dat je zelf op vakantie was, maar het is dus alleen je camera (met je zoon)

Oma Nijn's Country Huis zei

leuk he die rozetjes haken, doe ik ook altijd,en poppen kraagjes,maar ook onderzetter tjes,alleen word het wel wat pijnlijker met die stijve vingers hoor.

OMA NIJN

Marjanne zei

zeker een pak van mijn hart! En vooral blij voor hem omdat hij ook nog aangenomen is op de universiteit Biologie waar hij naar toe wil. en ik hoef NOOOOOOOit meer naar ouder avonden en leraren aan horen...

Lekker toch een paar weekjes thuis, rust en knutselen, heerlijk!!

Riet zei

Ik vind het prachtig Francien,mooie kleur zeg.
Geniet maar heerlijk van je vacantie meis..

Liefs Riet.x

Aida zei

Francien...nice wall-hanging you have there

Julianna zei

Mooie kleurtjes zijn dat.

Dat is ook wat zonder digicam ;)
Geniet maar lekker van je vrije dagen.Gaat altijd veel te snel voorbij.

Groetjes, Julianna

quilting Jeannet zei

Leuk hoor Francien ! en je eerste hangende quiltje, als ik zo je voorraad stofjes zie komen er vast nog wel meer.......

groetjes, Jeannet

Cybele's patch zei

Leuk quiltje Francien. Fijne vakantie!

Francien zei

Dank jullie wel meiden...ik probeer er thuis altijd wat van te maken...het is al heerlijk dat ik smorgens niet uit het huis hoef...vroeg opstaan zit erin gebakken..daar geef ik niks om... maar lekker doen waar ik zin in heb is al een luxe...
groetjes Francien.

Miranda zei

Hahaha, hier nog zo een blogverslaafde. Het is ook zo leuk om bij iedereen rond te neuzen. Groetjes uit het zomerse Virginia

Francien zei

Ja ik vind het zeker leuk om overal rond te snuffelen..ideeën op te doen..en een beetje af te kijken ook....bij sommige staan technieken waarvan ik denk, nou heb ik zoveel quiltboeken en dit staat er in niet een...dus ik heb ook veel geleerd zo!!
groetjes Francien.