zondag 12 juli 2009
Dit is een gedeelte van mijn mooie quiltboeken meiden...inspiratie genoeg zou je zeggen...zit er al de hele middag in te snuffelen en wat zit ik nou te doen???...te haken!!!
groetjes Francien.
This is a part of my "stash"of beautiful quiltbooks girls...inspiration enough you would think..looking true them all afternoon and do you know what I am doing now???...crochetting!!!
greetings Francien.8 opmerkingen:

Marjanne zei

En wat ben je aan het haken?
Ja wijn vloeide rijkelijk... hoort er bij hè?!

Francien zei

Tuurlijk hoort dat erbij...het zal heelgezellig geweest zijn...leuk hoor!!
wat ik gehaakt heb vanmiddag is een kein buideltje voor bonbons of een stukje zeep kan er ook in...ik kan er nog geen fototje van maken ...volgende week pas...de boeken foto,s stonden in mijn dokumenten..vandaar kon ik ze laten zien..
groetjes Francien.

Julianna zei

Hi Francien,

nog steeds zonder digicam???
Dat is een halve boekwinkel vol,wat ik zo zie :))
Braaf, dat je buideltjes haakt.Zijn leuk, vind ik.Leuke kleine meebrengsels (heet dat zo ???)

Groetjes, Julianna

Francien zei

Ja Julianne nog een paar daagjes zonder digi...ik ben de boeken al een hele tijd aan het verzamelen en ben al heel lang aan het patchen, jammer dat ik mijn vorige quilts weggedaan en niet gefotografeerd heb..de buideltjes zijn zker leuke meebrengsels of weggevertjes..een heb ik er pas af maar hij wordt al inbeslag genomen ...lol...
groetjes Francien.

Riet zei

Wat een voorraad Francien,jij kan heel je leven voor uit zeg.
En dan zit je nog te haken.
Maar dat vind ik ook heel erg mooi die kleine buideltjes prachtig.
Ik bewonder de mensen die dat kunnen.

Liefs Riet.

Lizzie zei

It's good to do something different every now and then. I love to crochet, it's really relaxing.
Big hugs, lizzie XX

Thea zei

Dag Francien, natuurlijk moest ik ook even bij jou op je blog kijken. Jij bent ook een bezige bij....!! Mooie dingen maak je, en zo veel verschillende dingen. En ik ben erg onder de indruk van je stapel quiltboeken, heerlijk, wat een bezit!!

Francien zei

Dank jullie wel meiden voor de lieve berichtjes...en de boeken ben ik al heel lang aan het sparen ook, voor verjaardagen e.d. vraag ik altijd zoiets...heb er maar 1/2 dubbel..ook de tijdschriften bewaar ik..altijd leuk om in te kijken en inspiratie op de doen... ook al zijn ze oud de patroontjes blijven prachtig.....groetjes Francien.