zaterdag 13 juni 2009

Vanmorgen alvast maar twee kleine 12x12cm log cabin blokjes gemaakt uit de scrapmand...kon het niet laten...hoop dat jullie het wat vinden zo...nog ....????...te gaan...duurt effe hoor...maak ze met de hand...bedankt voor het kijken alvast..
groetjes Francien.

This morning I made this two little( 12x12cm) log cabin blocks from my scrappybasket..just hat to do it...hope you like them this way...still..???..more to go...it will take a while..always doing it by hand...thanks for looking...

greetings Francien.

6 opmerkingen:

Marjanne zei

Tjee met de hand!!! Ik ga jouw patchworkblog volgende week aan mijn moeder laten zien, want mn moeder maakte ook van die mooie dingen. Nu is ze bijna 80 en ze ziet het niet meer zo goed... Maar ik weet zeker dat ze jow werk fantastisch zal vinden!

Riet zei

Allermensen Francien Toch, met de hand, wat een hels karwei meis.
Maar ja het is wel heel erg mooi.
Sterkte verder hoor.
Wat heb jij stofjes schat,heb je dat echt allemaal ? wel heel erg mooi al die kleurtjes.
Zou bij jou wel eens willen neuzen.


Liefs Riet.x

Julianna zei

Je bent wel een vlijtig bijtje :))
Waar haal je het geduld vandaan. Maar het bevalt me erg goed.

Groetjes, Julianna

quilting Jeannet zei

Je log cabinblokjes zijn zeker leuk Francien, ik doe ze ook vaak met de hand en dat gaat toch wel snel, maar zou je niet wat kleurvariatie aanbrengen in de linker en de rechterkant ? ben je niet bang dat als je ze aan elkaar zet straks dat ze heel erg op elkaar lijken en dat de kleuren in elkaar over lopen ? kan ook mooi zijn hoor !
Ik vind het wel erg moeilijk om een reactie te plaatsen op je blog........

groetjes, Jeannet

Francien zei

Dank jullie wel meiden voor de reacties...ik zal even de vraagjes beantwoorden..:
Ja die heb ik echt allmaal Riet...sterker nog ook achter elk rijtje staat ook nog een zo,n zelfde stapeltje..ik vraag altijd geld voor verjaardagen e.d. en koop dan meestal wat voor mijn hobby,s.
Jeannet...jammer dat je moeilijkheden hebt om een reactie te plaatsen..ik zou niet wetn waar het aan ligt...ik heb de woordvertificatie al uitgeschakeld zodat het vlugger gaat om een reactie te plaatsen......heb het van anderen nog niet gehoord en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat...van iederen trouwens hoor...en... ik wil geen traditionele log cabin blok maken..licht en donker...ik pak de lapjes hoe ze komen en al gesneden zijn.. scrappy dus.. het rechterblokje is per toeval zo geworden en er komt ook een donkere contrasterende kleurstrip tussen de blokjes als ik het aan elkaar ga zetten..anders vind ik het te druk worden..
groetjes allemaal
Francien.

Miranda zei

Leuk zijn ze niet om te doen. En met het handje, lekker op het gemak en mooi recht te houden. Ga zo door! Groetjes uit Virgibia