dinsdag 9 juni 2009

Dit weekend heb ik dit patroontje gestikt....het is nog niet helemaal recht en het kleine hexagonquiltje moet eerst af..maar ik wilde vast kijken of het me lukt.. de omrandingssteekjes zijn een beetje te strak aangetrokken geloof ik...ben benieuwd naar jullie reacties of het zo ok is of wat er eventueel beter kan....bedankt alvast voor het kijken en jullie reacties!
groetjes Francien.

This weekend I have stitched this little pattern...its not quit straight and I have to finish the little hexagonswallhang first..but I wanted to know if I can do it..the outside stitches are to tight I guess.....I am curious what you think..is it ok this way or is there something I can do better..thanks for watching and your comments!
greetings Francien.
Posted by Picasa

10 opmerkingen:

Marjanne zei

Misschien als je het even strijkt dans het dan minder strak aangetrokken lijkt, maar het ziet er goed uit, heel zomers dat bijtje en die korf!

Lizzie zei

I love it Francien, you doubt yourself too much. You are really good at the stitching,
hugs, lizzie

Ilonka zei

Tjeetje wat knap zeg erg leuk!

Groetjes Ilonka

Miranda zei

Francien, wat een schatje! Lekker simple en stikleuk gelukt. Leuk toch om zo weer eens iets anders te gaan doen niet. Ben benieuwd wat je andere maanden nu gaan worden. Groetjes uit Virginia

Riet zei

Wat schitterend Francien, wat een werk meis, ja misschien even persen.
Maar ik zal het niet los halen.
Het is echt een juweel.

Liefs Riet.

Francien zei

Dank jullie wel meiden...ik had het al gestreken maar heb het een beetje los gehaald en opnieuw de zijkanten losser gemaakt en nu is het ok..nu nog de 11 andere maanden stikken...
groejes Francien.

Marjanne zei

Goh wat leuk ga je een soort kalender maken.
Bedankt voor je complimentje op mijn blog!

Max en/of Elise zei

Hoi Francien ! Dank voor je lieve bericht, leuk dat jij dat ook hebt dat je je "ziel en zaligheid" er in legt ! Wat een schattige bijenkorf heb je geborduurd ! Ik vond het iets te strkke niet storend, soms is het juist leuker wanneer het er niet uit ziet zoals het hoort ! Maar ik begrijp dat je er nog een heleboel gaat maken, wow ja dan is het misschien wel handig om ze te hebben zoals het hoort, anders worden ze nooit het zetzelfde zeg maar, succes, tot gauw weer !

Liefs, Elise

Cindy at her Country Home zei

Ha Francien, wat een leuke bijenkorf hoor de bijtjes al zoemen! Herkenning weer voor mij heb een quilt met zo'n bijenkorfje... zal ik volgende keer op m'n bloggie plaatsen. En al die hexagonnetjes mwaaahhh (ben aan het gillen) wat veel. En een leuke bijkomstigheid bij jou op de blog, dacht dat ik veel stofjes had maar dit laat ik aan mijn hubby zien hahahaha.... Ben toch echt niet de enige die kan verzamelen hihihi. En je blijf kijken naar die trouwe mooie hondeogen van Meisje. Wist je dat ik dol ben op deze honden, geef haar maar gauw een hele dikke knuffel van mij. Til next time, Cindy x

Anoniem zei

Hoi Francien,
Ik vind het een smaakvol geheel zo, misschien even strijken, en klaar, wat heb jij trouwens een enorme voorraad stofjes !!!!!!nou ja, er is geen betere raad dan voorraad, toch ??

groetjes, fijn weekend, Jeannet