donderdag 29 maart 2012


Ook ik heb niet veel zitten "friemelen"met het heerlijke weer.......en weer allerlei veranderingetjes in huis aangebracht.......heb ook mijn rek met kruiden ....strokip...... en andere tuttemerul weer voor de keukenraam gehangen.......eigenlijk is het bedoeld voor boven een kookeiland met allerlei keukenutensilien eraan ..... maar zoveel plaats heb ik niet dus improviseer ik altijd met dingetjes......staat wel weer  leuk zo......en terwijl ik bezig was kwam dit boek...


het is prachtig!....mooie projecten met schitterende stofjes en vooral de kleurtjes spreken me heel erg aan.......heb het even doorgebladerd en bewaar het lezen ervan tot het weekend......als ik dat haal....☺......het weer wordt weer minder en ga dan ook verder met mijn log cabin quiltje ......dus....op naar het weekend........groetjes ♥ Francien.


I did not much sewing too when it was such beautiful weather......i just made some spring-changes in the house....like put up my herb-rack with strawchicken.....and other stuff  in front of the kitchenwindow....i know its not meant to be used for that......but i don`t have a cookingisle were it should be above it with all sorts of pots and pans on it.....but i dont have the space for that so i improvise ...and while i was doing that this lovely book came.....its awesome !!......realy great projects with beautiful fabrics and the colors are great...i just browsed through it and saving it for the weekend...if i can.....to read it properly......the weather is goin to be bad again here with rain and a lot colder so there will be time to stitch on my log cabin wallhanging again......so can`t wait for the weekend.......greetings ♥ Francien.

Photobucket

18 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Wat een heerlijke krans voor het raam,...
Ik moet altijd lachen om die heerlijke hondenkop bovenaan je log,..
:o)

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuk rek met grappige en mooie spulletjes heb je gemaakt,wow, zoiets spreekt me erg aan. Jammer hé dat het weer minder word, maar we kunnen niet alles hebben. Groetjes Ineke

vrouw Hommel zei

Boek ken ik niet maar ziet er wel heel uitnodigend uit , net als je kookrek voor het raam, zo gezellig, veel leuker zo dan in een keuken. Lekker overzichtelijk ook.
groetjes

vrouw Hommel zei

Boek ken ik niet maar ziet er wel heel uitnodigend uit , net als je kookrek voor het raam, zo gezellig, veel leuker zo dan in een keuken. Lekker overzichtelijk ook.
groetjes

Marjanne zei

Bij het woord "kookeiland" krijg ik altijd rare associaties, ik zie dan en onbewoond eiland voor me met een formuis er op en de schipbreukeling maar vissen om iets op dat fornuis te koken.
je rek is hartstikke leuk zo! Met kip en al!

Klaske zei

Wat een prachtig rek heb je daar! Ik geloof dat ik ook maar eens naar zoiets op zoek moet, het staat zo heerlijk gezellig!

DEKAKADO zei

Dat rek vind ik geweldig. Dat boek lijkt me erg mooi. Groetjes, Marleen.

Christine zei

Wat heerlijk die tutterummel voor het raam.
Je hebt het sfeervol ingehangen.
Zo hey dat boek.
Maak ons maar lekker hahaha.
Je zult er vast niet vanaf kunnen blijven tot aan het weekend, wedden!!!!
Knuffels Chrissie

Anita - Vlijtige Handjes zei

Oh wat een leuk rekje!! Zo gezellig voor het raam. Nou een knappert als jij het weekend haalt...... :)
groetjes Anita

Roos zei

Je hoeft toch niet altijd iets te gebruiken waar het voor bedoelt is? Ik vind het een leuk idee van je om het voor het raam te hangen met al die froemeltjes er aan.
Groetjes Roos

Claudia zei

Liebe Francien,
Dein Kräuterregal am Fenster sieht toll aus, auch mit den vielen kleinen Dekosachen dran, herrlich!
Das neue buch sieht auch vielversprechend aus!
Ich wünsch Dir einen guten Start ins Wochenende!
♥ Liebste Grüße Claudia ♥

quilting Jeannet zei

Een heel gezellig en handig rekje hangt daar voor je raam Francien, en dat boek leek me ook zo leuk, maar ja, eerst maar eens inkijken ergens. Fijn weekend!

Johanna zei

Leuk zo'n rek Francien. En een uitdaging toch om iets te gebruiken waarvoor het eigenlijk niet bestemd is? En je kan er lekker veel op kwijt.
Het boek is prachtig. Ga lekker zitten en neem er de tijd voor. Groetjes Johanna.

Anna zei

Terrific idea ! Lovely result !
Have a nice week-end.
Anna

Guusje, zei

Wat een leuk rek is dat en wat hangen en liggen er leuke dingen op. Het boek lijkt me ook geweldig mooi, geniet ervan.

Supergoof zei

Wat heb je een gezellig rond kipje op het rek zitten!
En ik fantaseer dan natuurlijk weer verder, dat het allemaal echt is en dat het eitje dan zo in de koekepan valt. Kip vind het helemaal niet erg, heeft immers helemaal geen zin om te gaan zitten broeden, en jij lekker een eitje,...
;o)
Fijne dag vandaag!

Elise - Brocante Prulletjes zei

Hoi Francien, ik zag dat ik achter liep met blogposten lezen ! Heerlijk, alsof ik door een magazine blader...zo leuk die gehaakte kleedjes op een roede ! Soms koop ik een kleedje op de rommelmarkt, ik vind ze zo mooi en altijd zo jammer als het zo voor oud vuil ergens ligt..dan moet ik het gewoon "redden", thuis was ik het dan, en krijgt het een ere plaatsje. Ik gebruik ze dus nog wel gewoon voor onder een lampevoet, of op een plankje, hangend uit een laadje...zucht, zulk mooi handwerk ! En je kunt er ook kussens van maken, en zo een heb ik eens gekocht, en heb ik in gebruik hahaha lekker oud bollig ben ik toch ;-)

Leuk ook je je wild rek met al die mooi spulletjes er aan, komt zo leuk tot z'n recht!

Dank voor het delen Francien ik heb er weer van genoten, tot gauw weer, liefs Elise

Gert zei

Wat een vrolijk rek is dat zeg. Mijn broer en schoonzus hebben er ook zo een, en je kunt er allerlei handige en leuke dingen aan ophangen. Het nieuwe boek van Lynette staat ook al op mijn verlanglijstje, ik houd wel van haar stijl.