zaterdag 21 januari 2012


Ik dacht vanmorgen vroeg nog ga gauw boodschappen doen en ga dan wat zitten "friemelen"......ik had tenslotte o.a. prachtige boeken en een tijdschrift  deze week voor mijn verjaardag gekregen om te lezen......en had plannetjes voor een crazy scrap hart lopertje in mijn gedachten....maar......en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dat gebeurd.......het bevalt me helemaal niet.......na vier blokken die je hier op de foto ziet ben ik het helemaal zat........hoe komt dat toch........nou ja...ze zitten al in de doos van onafgemaakte friemeltjes en ben begonnen aan een projectje waar ik wel graag aan werk.....log cabin...mijn favoriet...met nieuwe stofjes....het was even een voorbereiding maar alles is goedgegaan met het snijden van de stroken.....gelukkig....want meestal lukt op zo`n dag helemaal niks meer......dus op naar morgen met nieuw prikplezier.....bedankt voor het "luisteren"en kijken en tot gauw hopelijk met een goed klein quiltje wat ik jullie kan laten zien.....groetjes ♥ Francien.
Early today i did my quick shopping because i wanted to make some "friemeltjes"in my hobbybench......i was so lucky this week to get some beautiful books and magazins for my birthday to look through and had some plans in my mind to make a crazy scrappy heart table-runner.....but......after making four blocks which you can see in the picture i don`t like it anymore.......somethimes i don`t know how that can happen........but the blocks are already in the box for unfinished projects and have started  something i love to work on.....log cabin ....my favorite.....with new fabrics and luckely all went well with the cutting........somethimes nothing works on such a day....but its all prepared for a nice start tomorrow......thanks for "listening" and watching and hopefully untill soon with a lovely little project to show you.......greetings ♥ Francien.


25 opmerkingen:

Anna zei

Enjoy the reading... and show us what you've done...
Have a great week-end.
Anna

Chrissie zei

Allereerst HARTELIJK GEFELICITEERD nog met je verjaardag Francien.
Ik herken het helemaal hoor, je moet echt doen wat je leuk vind, dat had ik vorige week met mijn Pythagoras Lute quilt ook.
Hup, weg ermee, dat komt ooit nog wel.
mooie spulletjes heb je gekregen, geen straf om erin te moeten bladeren hahaha.
Veel liefs en succes met je Log Cabin quilt.
Chrissie

Miny zei

Nog van harte gefeliciteerd!! Zeer herkenbaar, ik doe nu gewoon de dingen die ik leuk vind en ongemerkt komt er toch nog wel wat af.

Groeten Miny

DEKAKADO zei

Mooie boeken heb je gekregen. Een feestje om er in te bladeren. En dan het kiezen.... Een log cabin. Vind ik altijd wat hebben. En inderdaad, morgen is er weer een dag. Groetjes, Marleen.

Berkeboom zei

Nog van Harte Gefeliciteerd, en wat een mooie boeken heb je gekregen. Het 1e hart vind ik heel mooi, de andere zie ik niet goed. Maar je moet het zelf mooi vinden, anders is het zonde van je werk.
Groetjes Gré

Dear Jo zei

Hoi Francien,
Nog van harte!!!! En je verhaal is héél herkenbaar. Ik ben de afgelopen paar weken al maar "zoekende" geweest en niets werd naar mijn zin. Nou ja, loslaten dan maar. Weggooien wat niet mooi is en bewaren wat misschien nog wel eens van pas kan komen. En inderdaad komt er dan meestal van zo'n dag niets meer terecht. Gek hè? Ervaren we dat toch helemaal hetzelfde. Ik heb maar af te maken dingen opgepakt en dat heeft geholpen. De ideetjes komen wel op een ander moment :)))) Succes met je log-cabin.

ria vogelzang zei

Sorry, je verjaardag dus gemist... :/
Nou, nog bij deze een heel dikke verjaarsknuffel!!!!
En ik herken mezelf ook helemaal in je verhaal hoor,.......... :)
Fijn weekend!

Kath zei

Belated happy birthday!
Please show your scrappy hearts. I made some last year and havent used them yet.

Marjanne zei

GEFELICITEERD!!! En ja soms wil het friemelen niet en een andere keer schiet het er uit, gek he... ik weet er alles van!

Bernard zei

Oh, I missed your verjaardag.
Hartelijk gefeliciteerd anyway although a wee bit late. :)
Keep safe, Groetjes Bernard.

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd. Wat vervelend dat het niet lukte vandaag,..zul je altijd zien! Dan kun je inderdaad beter overstappen op iets wat je heel erg leuk vindt en gelukkig kon je daar je plezier uit halen!

Groetjes,
Esther

quilting Jeannet zei

Laat ik het nou vanmorgen ook hebben gehad Francien......en wat je zegt, dan lijkt er de verdere dag niets meer te lukken op naad en draadgebied. Gelukkig bij jou dan nog wel tenminste.
Hee, groetjes, ik heb je verjaardag blijkbaar ook even gemist, alsnog van harte!

Cybele's patch zei

Alsnog van harte gefeliciteerd!
Het kan soms behoorlijk tegenzitten met friemelen, maar bij jou komt het uiteindelijk wel goed hoor!

Anoniem zei

gelukkige verjaardag

Anoniem zei

bedankt voor je berichtje. het is gelukt.

geen idee waarom het niet lukt.

maak er een leuke dag van vandaag he ;)

Mvg saramshobby87

Anoniem zei

Hallo Francuen,

Nog gefeliciteerd !!!
En daar zullen we wel veel te zien krijgen met al die boeken en tijdschriften.

groet, Lilly

Guusje, zei

Van harte en wat ben je heerlijk verwend. Jammer dat het niet lukte soms heb ik dat ook en ga dan pas de volgende dag weer verder.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Nog van Harte met e verjaardag en een nieuw jaar om mooie herinneringen te maken. Nou dat gevoel ken ik en die prullenbak die daarbij hoort. Maar toch zijn dit leuke blokken voor 'later'. Groetjes Anita

Roos zei

Nog van harte gefeliciteerd Francien met je verjaardag. Je hartjes zien er leuk uit maar ja, je moet er wel zin in hebben. Gelukkig heb je je log cabins dan nog....ben ik ook erg benieuwd naar.
Groetjes Roos

Claudia zei

Liebe Francien, ich bin schon gespannt, was Du aus den Zuschnitten zaubern wirst :O)
Ich wünsch Dir einen schönen Wochenbeginn !
♥ Liebste Grüße Claudia ♥

Johanna zei

Nog van harte gefeliciteerd. Ik kon niet reageren op blogs maar nu blijkbaar wel weer. Je bent wel verwent met je verjaardag. Ik vind boeken ook altijd leuk om te krijgen. Als iets dan niet lukken wil, heb je gelukkig nog boeken waar je in kan kijken....
Groetjes, Johanna

Laura zei

Hoi Francien, Nog van harte gefeliciteerd hoor. Ik kan het me helemaal voorstellen wat je bedoeld. Ben je met iets bezig en dat is het toch niet helemaal. Je hebt gelijk, in de ufo hoek en wat leuks gaan doen. Fijne dag, groetjes Laura

Gert zei

Heel herkenbaar hoor Francien. Ik start ook regelmatig met veel enthousiasme iets, om er dan na 1 of 2 blokken achter te komen dat het enthousiasme weer weg is. Maar gelukkig verzin ik dan direct weer iets anders wat ik *wel* leuk vind om te doen ^_^ Geniet lekker van je nieuwe leesvoer!

Elise - Brocante Prulletjes zei

ik ben benieuwd ! Fijn weekend Francien!

Judith zei

Happy belated birthday. I like the look of those scrappy hearts, why don't you like them? Maybe the would make a nice cushion cover.