donderdag 29 september 2011Op de vele blogs die ik zag met deze sjaaltjes kreeg ik eigenlijk wel zin om het ook te proberen......het zag er allemaal heel leuk uit....en ook ik ben niet ontevreden met het tot nu toe gebreide resultaat....maar eerlijk...ik ben eigenlijk niet zo`n sjaaltjes mens.......ik heb het haast nooit koud ....... ik heb dan ook genoeg "zeehondjesspek"zoals ik het noem....☺......en als het heel erg koud wordt op de fiets in de winter heb ik liever die hele brede en lange sjaals die je zo lekker om je nek kunt draaien en er nog een knoop in leggen ook....natuurlijk kun je ook deze sjaal zo breed en lang maken als je zelf wilt maar dan wordt hij door de hoeveelheid bolletjes die je daarvoor nodig zou hebben te prijzig voor mij en is ook niet echt aan mij besteed....dus ik brei het bolletje wel op maar dat is het dan ook...toch maar liever weer aan het quiltje verder gaan.......maar wilde het jullie even laten zien....bedankt voor het kijken en groetjes ♥ Francien.

On many blogs i saw these pretty shawls and got inspired to make one of my own ...the result sofar is not bad..... but honestly....i am not a "shawlperson".....i`m almost never cold due to my "sealbacon"as i call it.....☺.....and if its getting to cold on the bicycle in the winter i like to wear those long wide shawls which you can rap around your neck a few times and make a knot in it...ofcourse one can make this shawl as wide and long as you want but that would turn out to be a very expensive one and i would not like it that much......so.....i will finish it but thats it then...my little quilt is "smiling "at me again so i am going to work on that in the weekend...just wanted to show you......Thanks for watching....greetings ♥ Francien.


20 opmerkingen:

Mascha zei

Wel heel erg leuk om zo'n sjaal erbij te hebben. De kleuren zijn ook erg mooi.
Groetjes Mascha

ria vogelzang zei

Toch wel een heel schattig sjaaltje!!
Liefs, Ria.

Esther zei

Ik vind je sjaaltje ook mooi, groetjes Esther.

Marjanne zei

de kleuren doen mij aan hortensias denken. Mijn moeder heeft een paar van deze sjaaltjes voor me gebreid en ik vind ze heerlijk, maar ik heb dan ook graag iets om mijn nek hangen (behalve parels en diamanten lol)

Guusje, zei

Je hebt een mooie bol en mooie kleuren. Het wordt een erg mooie sjaal en voor de sier is hij ook erg leuk.

Shirley zei

Lief sjaaltje, staat leuk op een jas, ah ja, je hebt je best gedaan en ik vind hem mooi.

Claudia zei

Liebe Francien, dieser Schal wird ganz zauberhaft :O)

Ich wünsch Dir ein wunderschönes sonniges Wochenende!
♥ Liebste Grüße Claudia ♥

Anna zei

It looks very nice... Love the colors and the form.
Have a shinny week-end.
Anna

jolanda zei

Zo'n sjaaltje is best heel leuk om te dragen in plaats van een ketting vind ik. De kleurtjes zijn erg leuk voor bij een spijkerbroek of zo.
groetjes, Jolanda

Ullan tilkut zei

Hi! Greetings from Finland! I LOVE it!!! Thank you for your blog! It's very interesting! It's so nice to find other quilters from other countries!!! :)

Gabriele von Conga-Baeren zei

Oh Francien, der Schal sieht ja jetzt schon super aus. Gefällt mir sehr gut. Ich habe vor kurzem eine so ähnliche Wolle entdeckt u. gleich ein Anleitungsvideo gemacht, weill die Beschreibung auf der Banderole ziemlich undurchsichtig war ;-).

Bin gespannt wie dein Schal fertig aussieht.

Gruß Gabriele

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hij is leuk. Ik vind het altijd weer apart dat die van mij er uitziet als een lat. Geen kronkel te bekennen. Ligt in het mandjes van ooit opnieuw.
Groetjes Anita

Ellie's Quiltplace zei

Wat een leuke sjaal! Ik hou enorm van sjaals, heb er bijna zomer en winter een om (heb een whiplash gehad, dus ik ben heel gevoelig voor kou op m'n nek). Breien lukt me niet zo goed, dus ik zit hier dan ook met bewondering naar te kijken.

~THEA~ zei

Ik kan die van mij omslaan en dan weer knopen aan de voorkant.

Ik vind hem voor zo'n gatensjaal, nog best warm!!

Leuk dat jij hem ook aan het maken bent!!

Fijne week.

Groetjes Thea ♥

Elise - Brocante Prulletjes zei

Oh wat een charmante sjaal en nog leuker dat je het zelf maakt ! T ziet er echt heel gezellig uit, de kleur is ook leuk zeg !

Elly's freubel hoekje zei

Prachtige sjaal Francine!
Ook een geweldig warme kleur
Jij bent klaar voor de koelere dagen
Freubelgroet, Elly

Marjanne zei

hoi bedankt voor je berichtje bij mij!! ja ja het Frans valt niet mee, en ik vind het ook zo leuk zoveel Nederlandse knutselaars op visite te krijgen, dan moet je ze wel in het Nederlands ontvangen he. Jij was er bij vanaf mijn blogbegin weet je nog?

Laura zei

Hij is wel leuk hoor Francien. Maar ik heb hetzelfde als jij, ik heb het ook nooit koud. Ik brei sjaaltjes voor de verkoop en om weg te geven. Mijn moeder heeft zo langzamerhand alle kleurtjes. :))
Fijne avond,
Groetjes Laura

Anoniem zei

Jij bent dus ook gevallen voor de sjaaltjes

Judith zei

I have seen this yarn too anf yes it is very expensive. I thiught that I would give it a miss.