woensdag 11 mei 2011
Ik ben echt aan het handwerken hoor...maar het is nog niet zover dat ik het jullie kan laten zien...maar vandaag was de eerste van mijn grote pioenrozen open en ook de rozen in het achtertuintje gaan als een speer met dat mooie weer..ze moesten een steunrek hebben zoveel rozen en knoppen zitten erin....ze ruiken zo lekker!...en dan mijn mooie orchidee...kreeg het plantje dat bij iemand stond met een verschrompeld bloemetje eraan..ze wilde het weggooien.....en kijk nu eens..is toch prachtig geworden??...nee...ik heb geen "groene vingers"ik bewonder de bloemen ook alleen maar ...mijn dh heeft alle soorten gekleurde vingers....lol...vooral als hij in de aarde heeft zitten wroeten...nou ja..het resultaat mag er zijn toch?..bedankt voor het kijken ♥ Francien.Yes i am patching....but it isn`t that far to show you yet...but today the first of my big peonies opend up and also the roses in the little backyard just grow and grow in this lovely weather...they had to be supported thats how many roses and rosebuds are in there..and that smell!!..like parfum...and then my beautiful orchid...got it from someone who wanted to trow it in the bin....but look at it now..isn`t that gorgious??..noooo...i don`t have "green fingers"..i just admire them...but my dh has all sorts of colored fingers...lol..especially when he had them in the ground....but its the result that counts right?!....thanks for watching...greetings ♥ Francien. 

14 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

je bloemen zijn heel mooi vooral de pioenen en orchidee

Kath zei

Like you, I am not making much progress on my sewing, as the weather is too nice to stay in the house :-D

Anita - Vlijtige Handjes zei

Prachtig! Ik ben ook gek van pioenen maar op de één op andere manier willen ze niet in mijn tuintje. Ze gaan steeds kapot. Ik heb me dit jaar voorgenomen nog een keer met grotere te proberen of die wel willen. Orchideeen krijg ik ook in bloei. Geef mij de kneusjes maar en het komt goed en ik praat er niet eens tegen. :) Geniet er lekker van. Groetjes Anita

Rina zei

Schitterend je pioen rOzen, ik ben er helemaal weg van

Sarah zei

je bloemen zijn echt prachtig

Marjanne zei

wat een bloemenpracht! geniet er maar van!

Roos zei

Je tuin staat er prachtig bij zo te zien! En ook je tel. hoesje is mooi gemaakt!

susie zei

Jouw rozen en pioenen zijn prachtig Francien om nie te spreken over je orchideeën !! Allee enne m'n complimenten aan jouw DH met zijn gekleurde vingers ;) (lol)

Geniet maar !!

Erna zei

Hoi Francien wat een prachtige rozen...kan ze gewoon ruiken , hier in Schotland
Liefs
Erna

Chrissie zei

Ik had vanmorgen al wat geschreven Francien, maar je blogje deed raar en ik kreeg bij het versturen een Error bericht.
Ik vertelde dat ik ook zo een kneus van een orchidee boven heb staan, dat gaat mij never nie nooit lukken om er zo een bloemenpracht als dat jij, uit te kunnen toveren hoor.
Géén gouden vinders zegt ze!!!!
Me hoela hahahahaha,
Hartstikke mooie rozen zeg, ik kan ze bijna ruiken.
Knuffels Chrissie

DEKAKADO zei

Volgens mij zijn beide bloemen nogal moeilijk in bloei te krijgen en te houden, maar bij jou lukt dat bijzonder goed. Die zijn mooi!!! Liefs, Marleen.

Guusje, zei

Wat een mooie pioenrozen, de orchidee vind ik ook al zo mooi. Ook ik heb twee pioenrozen in de tuin staan alleen zijn ze nog niet in bloei.

De Roelies zei

wat mooi francien echt groene vingers heb je
fijn weekend
groetjes lilian

Lilly zei

ooooh die pioenrozen bloeien al bij jullie. Ik ben er gek op.
Die zijn altijd zo mooi.
De orchidee zit ook goed in de bloei

een prettig weekend, Lilly