zaterdag 26 december 2009


Ik wist het!! ...gisteren was ik haar te vlug af en ben steeds gauw op mijn rug gaan draaien...zag haar lopen met het stommeding.....maar vandaag moest ik er aan geloven jullie en jullie viervoetige lievelingen op deze manier nog een fijne 2e Kerstdag te wensen....het past me niet eens vóór mijn oren dus het ziet er niet uit...af dat ding nou.. en ik ga er voor zorgen dat ze het volgend jaar niet weer kan gebruiken......groetjes ♥  "Meisje"...
Ben al jaren bezig haar de "diadeem"op te krijgen voor een leuke foto...maar ze kent het ondertussen en haat het ding dus ze is altijd weg als ik er mee aankom...dus dit is de beste foto die ik er ooit mee zal krijgen...groetjes Francien

I knew it!!..yesterday i saw her coming with this stupid thing and turned quick on my back...but today she was quicker and  had to sit still  to wish you all and your fourlegged love-pets a very merry 2nd Christmas day...the ears doens't fit anyway so i look like how knows what... so it has to go now and i make sure that she can't use it next year...greetings ♥  "Meisje"
I am trying to get a picture of her with this "tiara"on her head for years now ...but she recognizes it every time and hates it!..so she is gone when she sees me coming with it...this is the best picture i will ever get with it....greetings Francien.

4 opmerkingen:

Daniëlle zei

Och Francien, wat een leuke foto van Meisje!!Wat kunnen ze dan rap zijn he, ze voelen het gewoon hihihaha!! Yvette is aan de fitness, ze heeft een halter gekregen en ze weet precies waar het "piep" zegt!! mooie avond nog! XXXD

Cybele's patch zei

Grappig, maar ze kijkt er niet vrolijk bij. Heeft ze het 'ding' inmiddels vesrcheurd, want ze wil nu vast nooit meer op de foto!

Francien zei

Ja Daan...ik denk soms wel eens het zijn net kinderen met velletjes...

Jos: ze heeft het ding niet terug willen geven een hele tijd en is er gewoon op gaan liggen..onmogelijk het onder haar vandaan te krijgen zonder haar met iets anders te "lokken"ik heb het nu en zal het nooit meer opzetten...bij haar dan...heb nog een kater...lol..of anders moet DH er aan geloven.

Prulletje zei

woehahahaha, ik snap het wel zo'n ding zit ook helemaal niet lekker ;-) Maar t staat haar geweldig! Leuk dat je haar tóch nog gekiekt hebt !! Onbetaalbaar zo schattig!

k wens je een gezellige week toe !
liefs Elise