woensdag 2 september 2009


Zo...af....een zwarte met wit en zilver deze keer....ga nu weer verder met mijn "lapjes".......ik heb mijn vriendin er weer een plezier mee gedaan...en dat maakt mij ook weer blij!!
bedankt voor het kijken......

Done...a black and white and silver this time....like to go on with my fabric now....but i did my girlfriend a pleasure with this necklace again....and that makes me happy too...thanks for watching...
.

5 opmerkingen:

Marjanne zei

hartstikke leuk!

Riet zei

Ik moet van Bianca zeggen Francien,dat ze hem schitterend vind.
Ik zeg tegen haar je moet Francien is een paar foto,s sturen van jou kettingen.

Liefs Riet.

Julianna zei

Lieve Francien,

Ik moet zeggen, die kettingen vind ik echt heel mooi.Verkoop je die ook??

groetjes, Julianna

Francien zei

Dank jullie wel meiden...leuk hoor Riet...heeft ze geen blog?...soms Julianne..ik maak ze meestal zo maar tussendoor en als iemand ze mooi vind geef ik ze voor een verjaardag ofzo...
groetjes Francien.

Prulletje zei

Hoi Francien ! Wat leuk ! Mooie colliers heb je gemaakt ! ( dat woord maakt ze nog mooier, vind je niet ;-) ?Ook leuk he om met kralen bezig te zijn, ik vind het ook een gepriegel, en krijg er soms gewoon een zere nek van omdat ik dan zo gespannen met die tangetjes zit.

Ik hou er wel van als het zo vol hangt, gek genoeg is er maar weinig van wat ik zelf maak, ook daadwerkelijk draag..heb jij dat ook ?

Hihi ik zit nog even ná te grinniken over jouw reactie op mijn memory bord...over dat gezegde wat er op hangt en wat je op afstand niet kunt lezen...heb je er met een vergrootglas bij gezeten LOL!

Bedankt voor je bezoek Francien, geniet enorm van jouw reacies !
Veel liefs, Elise