woensdag 22 april 2009


Heb even geen zin in kaarten /doosjes etc..te maken en ben nu weer even aan het mozaieken met het mooie weer s,middags buiten...dit kleine hartje is van Muranoglasstukjes gemaakt...ze zijn zo leuk om te maken en ook als "meebrengsel"altijd welkom net als de "heksenballen"... ze staan leuk tussen de plantjes in de tuin.....beetje priegelwerk dat wel.. heb al eerder een paar hier geplaatst....hoop dat jullie deze ook leuk vinden.
groetjes Francien.

Just dont feel like making cards/boxes etc...and am outside in the afternoon to make these little mosaic hearts because its such beautyful weather now ..its made of Muranoglas pieces and great to make...I bring these or the witchballs as a gift when I go for coffee somewere....they look great in the garden as well....hope you like this one too..
greetings Francien.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Riet zei

ik vind hem schitterend Francien,het is echt priegelwerk zeg.
maar het resultaat is geweldig.

liefs Riet.

Marjanne zei

Ja nou ,priegelen is het zeker, maar erg leuk!!

Max en/of Elise zei

Oh die is leuk! Ik vraag me af hoe groot dat he hart is..ik heb echt geen idee, maar ik vind um wel super mooi ! Kan ik niet op les komen ofzo ;-) ?

Francien zei

Bedankt voor jullie berichtjes!!... Het grote hartje is 12 cm en het kleinste is 7 cm...als het maar van glasstukjes gemaakt is want de gewone wandtegeltjes die ik voor de andere mozaieken gebruik zijn te dik...ze zijn gelijmd op steropurhartjes en gevoegd..je kunt met de kleuren van het glas alle kanten op, heb ze ook met zwart gevoegd dat geeft ook een mooi effect...Een van mijn wensen is/was een Cottage in Schotland met een schuurtje als atelier en winkeltje..ook voor workshopjes..even lotto winnen ofzo dan....zucht....

Max en/of Elise zei

sjeetje dat is zeker niet groot en een behoorlijk priegelwerk ! maar zo mooi, k had geen idee dat het op dat styropor gaat joh, geweldig ! aargh ja een een klein ateliertje annex winkeltje zou al zoooo leuk zijn he..daar droom ik ook van !